Esra ÖZDEMİR ERDEM - Okul Müdürü

•        1987 yılında Batman Merkez de doğdu. İlköğrenimi, orta ve lise öğrenimini Batman’da tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Bilimler Fakültesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Siirt Üniversitesi Eğitim Yönetimi alanında Yüksek Lisans eğitimlerini tamamladı. Öğretmenlik mesleğine Kültür İlkokulu’nda başladı. Daha sonra Kültür Kız Meslek Lisesi’nde mesleğe devam etti. Bir süre Kız Meslek Lisesinde çalıştıktan sonra Batman’da yeni kurulan Gültepe Anaokulu ve Çamlıtepe Anaokullarında idarecilik yaptı. İki anaokulun kuruluş aşamasında yönetici olarak yer aldı. Ardından 2015 yılında henüz yeni kurulmuş olan Tomurcuk Anaokulu’nda Kurucu Müdürlük görevini ifa etti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Almanya, Fransa, Hollanda; Türkiye’de Kocaeli, Muğla, Mardin, Konya ve Düzce’de çeşitli projelere katıldı. 2 yıl Tomurcuk Anaokulu’nda Okul Müdürü olarak görev yaptıktan sonra bir süre İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge ekibinde çalıştı. 2017 senesinin Eylül ayından itibaren 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu’na kurucu müdür olarak atandı. 2017 senesinden itibaren 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu’nda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.