15 Temmuz Şehitleri Anaokulu

Vizyon: Birlikte çalışmanın önemini bilen ekibi ile okul aile işbirliğini kurarak, öz güvenli kendini ifade edebilen, manevi kültürel ve insani değerlere bağlı, insan haklarına saygılı sorumluluk duygusu gelişmiş yeteneklerinin farkında , aktif, yaratıcı, sevecen, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirebilmek..

Misyon: 15 Temmuz ŞEhitleri Anaokulu olarak bütün çocuklarımızın psiko-motor,özbakım, sosyal, bilişsel, dil becerileri,duygusal özellikleri, estetik ve yaratıcılık, kendinin farkında olma ile ilgili gelişmelerini sağlamak, onların kendilerini bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyıllın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Sabah:08.30 Öğlen:13.30
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://15temmuzsehitlerianaokulubatman.meb.k12.tr

Adres - Gültepe Mah. Ömer Hayyam Cad. No18/A 15 Temmuz Sehitleri Anaokulu Batman

Yerleşim Yeri - İL MERKEZİ

Ulaşım İl merkezinde bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde yer almakta olup ulaşım kolaylıkla sağlamaktadır